Crimson Peak

От средата на февруари, когато дебютира трейлърът на готическия хорър с призраци на Гийермо Дел ТороCrimson Peak”, не сме виждали абсолютно нищо (или поне нищо съществено) като реклама на филма и беше време нещата да се раздвижат.

На официалната facebook страница на „Crimson Peak” дебютира „motion poster”, версия на плаката, който видяхме заедно с първата реклама на филма, а заедно с него се появи и кратко тийзърче (отново в динамичен постеров вариант), което възвестява появата на нов трейлър, чиито премиера се очаква по-късно днес или най-късно утре сутрин наше време. Вижте ги и се ослушвайте за новия трейлър.

Crimson Peak” разказва историята на претърпялата семейна трагедия млада писателка Едит Къшинг (Васиковска), която се влюбва в харизматичния богаташ Томас Шарп (Хидълстън). Той я отвежда във впечатляващото си фамилно си имение (което „диша, кърви и… помни”), където тя се сблъсква с ревнивата му сестра лейди Лусил Шарп (Частейн) и се натъква на множество мрачни тайни. Между желание и мрак, между мистерия и ужас, лежи истината за Пурпурния връх.

Режисьор на „Crimson Peak” е Гийермо дел Торо, а в ролите са Том Хидълстън, Миа Васиковска, Джесика Частейн, Чарли Хънам, Дъг Джоунс, Лесли Хоуп, Бърн Горман, Хавиер Ботет и други.

Премиерата е 16 октомври 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *