Крис Прат и Брайс Далас Хауърд

Така се получи, че след дебюта на последния пълен трейлър на „Джурасик свят”, си взехме кратка почивка от отразяването на рекламната кампания на филма, а дотогава (доста бързичко и с голямо настървение) отбелязвахме абсолютно всеки нов ъпдейт, независимо дали ставаше въпрос за трейлър или нещо дребно, като нова снимка.

Но понеже сме огромни фенове на франчайза (и на динозаврите като цяло) и въпреки че имаме известни притеснения, с нетърпение очакваме премиерата на филма, с ентусиазъм се завръщаме към отразяването на рекламните му материали, защото пусто сърце юнашко не трае да стои далеч толкова дълго време.

Това, което ви предлагаме да видите, са един удължен телевизионен спот с няколко невиждани досега кадъра, кратък клип, в който героят на Крис Прат бяга от генетично модифицирания Indominus Rex, един поглед зад кулисите, посветен на феномена, който беше (и продължава да е) първият „Джурасик парк” на Стивън Спилбърг и влиянието му върху творческия екип на „Джурасик свят”, както и поредица нови снимки. Вижте.

ТВ спот

Клип

Зад кулисите

Ето и снимките.

Джурасик Свят

22 години след събитията в първия филм, на Исла Нублар се намира напълно функциониращият парк „Джурасик свят” – напълно реализираната мечта на Джон Хамънд. След като паркът функционира няколко години, броят на посетителите започва да намалява и за да се възобнови позагубеният интерес, е открита нова атракция, която става причина за нова ужасяваща катастрофа.

Режисьор на „Джурасик свят” („Jurassic World”) е Колин Тревъроу, който е и автор на сценария, заедно с партньора си от „Безопасността не е гарантирана” Дерек Конъли. В ролите ще видим Крис Прат, Брайс Далас Хауърд, Тай Симпкинс, Ник Робинсън, Винсент Д’Онофрио, Ирфан Кан, Джейк Джонсън, Б. Д. Уонг, Омар Си и други.

Премиерата е 12 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *