Джеймс Пюрфой

Предаността ни към стабилното творчество на писателя и сценарист Джо Р. Лансдейл е основателна причина да ви подсетим за нетърпеливо очаквания от нас телевизионен проект „Hap & Leonard“, който ще започне да се снима съвсем скоро. Първите шест епизода на сериала ще са едночасови и вероятно ще дебютират чрез SundanceTV в началото на следващата година, а ако проектът се окаже успешен, заглавието може да се допълни и от следващи сезони, всеки от които ще е вдъхновен или ще следва поредицата романи, новели и разкази на Лансдейл, в които главни герои са Хап Колинс и Ленард Пайн – странна комбина с детективски наклонности.

Неотдавна ви информирахме, че за ролята на Пайн е избран чудесният Майкъл К. Уилямс, а сега вече е ясен и актьорът, който ще влезе в кожата на Колинс – Джеймс Пюрфой, когото считаме за приемлив избор. Други имена, привлечени към „Hap & Leonard“, са Бил Сейдж и Джими Симпсън, но нямаме представа какви/кои ще бъдат техните персонажи. Надеждите ни за адекватен финален резултат идват най-вече от факта, че самият Лансдейл е сред изпълнителните продуценти, така че съставките за успех са налице.

Дано само някой не урочаса нещата…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Джеймс Пюрфой ми е особено симпатичен и много ме е яд, че така и не успява да пробие в нещо наистина голямо …

  2. Беше много як в „Рим“, а и не дразнеше нито в „Заразно зло“, нито в „Соломон Кейн“.

  3. Не съм го гледал, но доколкото знам, самият сериал е зле, не е проблемът в актьорите.

  4. Аз съм го гледал и ти казвам, че конкретно при неговия образ не е от сериала (който несъмнено е болезнено тъп), а от самото изпълнение на Пюрфой, което е безобразно. Ужасяващо лейм е!

  5. Важното е, че като Марк Антоний беше супер, дано и като Хап Колинс е cool.

  6. Не знам, според мен във Following образът му е яко клише (както впрочем и останалите образи). Особено сега 3-ти сезон му е подадено някакво бледо (ама много бледо!) копие на Ханибал Лектър. Жалка работа. Ама го гледам де 🙂