Робърт Дювал

След като проверихме внимателно дали не сме отбелязвали по някакъв начин „Wild Horses” с Джеймс Франко и Джош Хартнет написан и режисиран от носителят на „Оскар” Робърт Дювал, се оказа, че не – единствената новина в близкото минало, която включва и Дювал, и Франко, е фокусирана върху екранизацията на „В неравна борба” по Стайнбек. И сега е време да попълним пропуска, защото преди няколко дни се появи първи трейлър.

Една криминална драма в Тексас преплита проблематичности с властта, лични взаимоотношения между (очевидно авторитарен) баща, който предпочита мълчанието и оръжието си, и неговите синове – в ролите Франко и Хартнет. Също става въпрос за отваряне на разследване по случай на изчезнал човек, който е с давност 15 години.

Дали не става дума за сериозно престъпление? Дали изчезналият не е героят на Франко, който се появява като призрак в главата на баща си? Ето за такива шантави сюжети се размислихме след екшън-каубойските акценти в трейлъра.

И Дювал, и Франко са ни сред любимците, така че ще се радваме да видим филма – дори позабравеният напоследък Хартнет изглежда прилично в секундните проблясъци. Прогнозата ни е, че няма да дразни с присъствието си. Във филма участват още Анджи Сапеда и Джим Парак.

плакат

Wild Horses” излиза на VOD в средата на месец юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *