Робърт де Ниро и Ан Хатауей

Нанси Майърс е добре познат сценарист на романтични, бъзиклийски комедии, а също и режисьор на част от тях – като „Капан за родители” (с все още невинната Линдзи Лохан), „Какво искат жените”, „Невъзможно твой”, „Не е лесно” – и съвсем скоро ще видим как се справя тя с режисирането на самия Робърт де Ниро в „The Intern”.

Филмът разказва за 70-годишен вдовец, който решава да се „върне в играта”, като кандидатства за работа като… стажант.

…компанията е голяма и престижна, занимава се с мода, създадена е и се управлява от героинята на Ан Хатауей на име Джулс Остин. След като взема при себе си на работа Бен Уитакър (Де Ниро) като „старши-пенсионер стажант”, той много бързо става важен член от работния екип, а също и доверен човек на самата Остин.

Има определен чар и миловидност във всички филми на Маъйрс, които се харесват на голям процент от публиката в цял свят, пък и феновете на Де Ниро и Хатауей надали ще пропуснат подобна забавна авантюра.

Във филма участват още Рене Русо, Андерс Холм, Андрю Ранълс, Адам Дивайн, Силия Уестън, Нат Улф, Линда Лавин и Зак Пърлман. „The Intern” тръгва по кината в средата на септември 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *