Розамунд Пайк

Абсолютно всички споделят възторга си от постижението на Розамунд Пайк под режисурата на Дейвид Финчър и благодарение на авторския сценарий на Джилиън Флин „Не казвай сбогом” се превърна в модерна класика, която дълго ще владее мислите на ревностните киномани. Очевидно Пайк ще има възможност отново да докаже на какво е способна по отношение на екранните метаморфози в „Return To Sender”.

Историята проследява една жена, жертва на безскрупулно насилие, която поема трудния път да извоюва отново живота си…

В друг случай може би „Return To Sender” щеше да се класира в категория B-movie, но спомена за Ейми в „Не казвай сбогом” е все още прекалено ярък и филмът на режисьора Фуад Микати („Operation: Endgame”) определено печелил от това. Със сигурност ще си струва да му се хвърли един специален поглед, стига да се отвори такава възможност.

Освен Розамунд Пайк в актьорския екип на „Return To Sender” участват още Ник Нолти, Шайло Фернандез и Румър Уилис. Филмът излиза по британските екрани на 22 май, но все още си няма щатски дистрибутор.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. вчера, вечеряйки си причиних Doom по една от телевизиите, и си викам „ето я мадамата от „не казвай сбогом“, тя и днес ме атакува с нов филм