Села Уорд

След като миналата седмица беше обявено, че Майка Монро се е присъединила към актьорския екип на продължението на „Денят на независимостта“, решихме, че с по-сериозните кастинг новини се е приключило. Да, ама не – преди дни стана ясно, че с извънземните ще се бори и Села Уорд, която вече е работила с Роланд Емерих (в „След утрешния ден“ през 2004 г.).

Poлята на Уорд е интересна – тя ще бъде президент на САЩ, поемайки щафетата от Бил Пулман, когото също ще видим в предстоящия научнофантастичен екшън. Злите езици моментално започнаха да спекулират дали в избора на актрисата и в присъствието на самата героиня има някакъв по-дълбок политически подтекст, граничещ дори с пропаганда. Емерих, който е демократ, е страстен поддръжник на Хилъри Клинтън, а по времето, когато вторият „Денят на независимостта“ ще се появи по екраните (през лято‘2016), Клинтън ще е вече в активна битка за президентския пост, който трябва да бъде зает от ново лице през 2017 г. Припомняме, че когато първият филм се появи по кината, Бил Клинтън изпълняваше длъжността в Овалния офис.

Самата Уорд, горката заблудена душа, е републиканец, но едва ли това ще окаже каквото и да е влияние върху каквото и да е. Особено върху нас – ние просто се надяваме на добър развлекателен филм, а политическите интриги, схеми и битки ни вълнуват слабо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *