Кейси Джоунс

Бяхме ви съобщили, че Стивън Амел е избран да изиграе маскирания супергерой Кейси Джоунс (един от верните другари на мутиралите рептилии Леонардо, Микеланджело, Донатело и Рафаелo) в продължението на „Костенурките нинджа“, което в момента се снима. Вече можем да видим и как хокейният наказател ще изглежда в новия си облик:

Стивън Амел

Коментарът ни е в общи линии положителен. Джоунс има доста безкомпромисен, дори заплашителен вид, а това, че е с къса коса, за сметка на обичайната си хипарска прическа, едва ли е сериозен кахър; нямаме против леки изменения във визията да има, ако цялостният творчески подход работи добре. Може би емблематичната му маска ни е с една идея по-голяма, даже малко несъразмерна, отколкото бихме очаквали или искали, но никой не ни пита какво мислим, така или иначе. Радва ни, че изглежда някак захабена – дано това е знак, че ни очаква сериозно меле.

Трудно е да обсъждаме Джоунс, без неволно да си помислим и за любовта на живота му – Ейприл О‘Нийл, която в продължението отново ще прилича подозрително много на Меган Фокс, макар и да се оказва, че ще експериментира със своя стайлинг, както се вижда от това видео, направено неотдавна по време на снимките на филма:

…а ако този секси ретро имидж в инфантилните традиции на Бритни Спиърс ви допада, ето и снимки за бонус кеф:

Меган Фокс

Меган Фокс

Втората част на „Костенурките нинджа“ ще се появи на 3-ти юни 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *