Warcraft

Снимките на „Warcraft” на Дънкан Джоунс приключиха преди доста време и в момента филмът се намира в средата на една от най-дългите постпродукции от последните няколко години (а наскоро беше удължена и още малко, след като премиерата беше изтеглена от пролетта за лятото). Една от причините за това е, че голяма част от света и героите на „Warcraft” са изцяло компютърно генерирани и правдоподобното им, реалистично реализиране на екран изисква време.

За да илюстрират положението, идват първите официални снимки от филма, на които откриваме лидера на орките Огрим Дуумхамър (Orgrim Doomhammer), изигран от Робърт Казински, преди да бъде украсен от художниците (черпили вдъхновение от оригиналните концепции на Blizzard) и от майсторите по ефектите в ILM.

Огрим Дуумхамър (Orgrim Doomhammer)

Огрим Дуумхамър (Orgrim Doomhammer)

Огрим е смел войн, предопределен да владее Doomhammer – легендарно оръжие от преданията на орките. Огрим е дясната ръка на Дуротан (в ролята Тоби Кебъл), предводителя на The Horde, който се бие, за да защити народа си. Според откъслечната информация, която разполагаме за сюжета до момента, филмът ще разказва за зараждането на конфликта между орките и хората – между The Horde и The Alliance.

В очакване сме да видим и останалите герои (сигурни сме, че в скоро време ще почнат да валят рекламни материали и няма да можем да им насмогваме), както и да научим повече за историята.

Режисьор на „Warcraft” е Дънкан Джоунс, а в ролите са Травис Фимел, Доминик Купър, Бен Фостър, Пола Патън, Роб Казински, Даниел Уу, Кланси Браун, Рут Нега и други.

Премиерата е 10 юни 2016.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Силно се надявам този филм да е лишен от всякакви лигавщини и мелодрами, а да е тъмен и мрачен, какъвто е самият свят на WarCraft.Писна ми от лигави сюжети търсещи по-широка публика и стремящи се да задоволят мало и голяма. Това трябва да е един здрав ЧУК.

  2. И защо…? Аз пък се надявам да ми хареса. И то като голям фен на всичко направено от Blizzard

  3. Защото ако не ти хареса, най-вероятно ще е як… или поне ще става за гледане.

  4. аууу тук се преплетоха пак светлинни мечове 😀

    като спомена Близард , аз все се надявам и Старкрафт да направят

  5. Ще остарея докато го пуснат тоя филм. От 2007 г. го чакам, през първите новини,че ВЕЛИКИЯТ УВЕ би бил склонен да снима филма, през Рейми и неговото отказване.
    Коато излезе по кината през 2016 г. ще са минали над 2 години от края на снимките. Първо заради поредния буца боза от мегаскучната поредица Star Wars, после заради Батман. Мартенската дата за мен беше доста добра- 2 седмици преди BvS, с конкуренция единствено в лицето на Дивиргенти. А сега го наблъскаха в седмица с Conjuring 2 и NYSM 2. Why?!?!