Бел Менделсон и Диего Луна

Напълно закономерно е през месец май да ни засипват новини за „Star Wars”. Ето още една, която е свързана с първия филм от spin-off поредицата „Star Wars Anthology”. Според Variety Гарет Едуардс е успял да си намери още един важен „бунтовник”, който ще се присъедини към Фелисити Джоунс в актьорския екип на „Star Wars: Rogue One”, и това е Диего Луна.

Много сме „за” – момчето е умно, възмъжа доста приятно и сме сигурни, че ще пасне където и да го „каст”-нат, защото е добър актьор и „хамелеон” по отношение на ролите си. Вече знаем, че действието на „Star Wars: Rogue One” ще се развива между между „Епизод III – Отмъщението на ситите” и „Епизод IV – Нова надежда”, като главният фокус ще бъде върху група от съпротивата, която успява да открадне плановете на Звездата на смъртта, и едва ли ще сгрешим много, ако допуснем, че Луна ще бъде един от тях.

Наравно с тази новина, в интеренет се появи засега непотвърдена информация, за актьорското присъединяване на Риз Ахмед, отново като част от съпротивата – спекулира се, че „Star Wars: Rogue One” ще има „голям актьорски ансамбъл и структура подобно на „Мръсната дузина” – и големият ни любимец Бел Менделсон като основният антагонист във филма. Стискаме палци участието на Менделсон да се потвърди защото много го харесваме и според нас ще е страхотен в ролята на „Star Wars” злодей.

Не се чува нищо и за (хипотетичното) участие на Сам Клафлин, но тъй като е наложително снимките да започнат едва ли не веднага, ако Disney и Lucasfilm решат да си спазят сроковете за излизане на екран – скоро ще има яснота и по този въпрос.

Първият драфт на сценария на „Star Wars: Rogue One” беше дело на Гари Уита, а Крис Уайц бе нает да го финализира. Режисьор е Гарет Едуардс, а срещата на филма със зрителите се очаква на 16 декември 2016 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Бел Менделсон e cyпер. Ужасно ще му отива униформата на имперски офицер, макар че нямам идея дали точно такъв тип злодей ще играе… и все пак, наистина ужасно ще му отива.

  2. Какъвто и да играе, няма как да стане грешка. Нечовешки добър актьор.