Мерцедес Мейсън

След като мернахме един незадоволителен тийзър, в последно време с все по-вял интерес очакваме дебюта на сериала „Fear The Walking Dead“, който е spin-off на „Живите мъртви“, a и негов сюжетен prequel. Въпросната вялост произтича от факта, че макар лятото, за когато е предвидена премиерата, да е само на един хвърлей разстояние, още не сме засекли нито трейлър, нито някакъв по-съдържателен, креативен или зарибяващ маркетинг (под формата на постери, банери или спотове). Разбира се, ако това скоро се промени и от видяното сме доволни, може и да си променим нагласата.

За сметка на това кастът си набъбва ли набъбва – към „Fear The Walking Dead“ се присъедини още една актриса: Мерцедес Мейсън, която може и да сте забелязали в ТВ-заглавия като „Chuck“ и „Californication“… а може и да не сте. Нито името й, нито физиономията й се ползват с особена популярност. Официална информация за персонажа й все още няма, но ролята й вероятно ще е сред главните, тъй като появите й в зомби драмата се очаква да бъдат регулярни.

Прекално оскъдни впечатления имаме за Мейсън, така че ще се въздържим от коментар. Държим обаче пак да изкажем възмущение, че AMC неприлично много се бавят с рекламата – гарантираме обаче, че ще сме на линия, когато първите кадри от „Fear The Walking Dead“ видят бял интернет.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *