Найткроулър

Отдавна не сме писали за „X-Men: Apocalypse” и е крайно време да наваксаме с новините около мутантите на Брайън Сингър, които не само се увеличават, но и се изправят срещу двойна заплаха – злодея Апокалипсис на Оскар Айзък и почти толкова ужасяващото десетилетие на 80-те.

Докато се размотавахме, около филма се натрупаха доста детайли, които си заслужава да бъдат отбелязани. Повечето подробности от снимачната площадка научаваме от twitter акаунта на Сингър, което определено е най-добрият начин – въпреки че той никога няма да издаде някой истински спойлър, официалните кадри винаги са за предпочитане пред папарашки снимки, слухове и предположения.

Най-старата снимка, която тогава не намерихме време да ви представим, си остава и най-важната – Коди Смит-МакФий като любимеца на феновете Nightcrawler. Снимката, представена със задължителния и толкова важен ефект от телепортирането на героя, предизвика доста смесени реакции, но ние нямаме оплаквания. Сигурни сме, че ще изглежда отлично във филма и поне няма съмнение, че Сингър е избрал отличен актьор за ролята.

Следва една доста симпатична снимка на Джийн Грей и Jubilee, които се изпълняват от Софи Търнър и Лана Кондор. Веднага след тях можете да видите доста по-скучната снимка на господин и госпожа Съмърс – родителите на Havok (Лукас Тил, който се завръща към ролята на Алекс Съмърс) и по-малкия му брат Скот, по-добре познат като Cyclops, който ще се изпълнява от Тай Шеридън. Снимката на родителите действително не е нещо особено, но я добавяме, защото по думите на Сингър, те гледат по телевизията “the end of the world as they know it”. Най-вероятно е доста впечатляваща проява на Апокалипсис, но за повече подробности ще трябва да почакаме.

Джин Грей и Jubilee

родителите на Хавок и Сайклопс

Друг доста популярен Х-мен герой, който се очаква да има голяма роля, е любимият ни Angel. Той ще се изпълнява от Бен Харди и доколкото разбираме от думите на Сингър и две предварителни визии на костюма му (чрез Empire), имаме огромен шанс да видим доста по-страховитото му превъплъщение, Archangel.

„Потвърждавам, че Бен Харди е Angel! Но не е много мил Angel. Само това ще кажа…”

Ангел

Ангел

Не можем да завършим тази обобщаваща новина, без да споменем, че Оливия Мън също се присъединява към екипа в ролята на Psylocke. За наше най-голямо съжаление, на този етап нямаме снимка на Мън от снимачната площадка, но за сметка на това, можем да се порадваме на професор Х, който отново ще прилича на себе си… Ако пък голата глава на Джеймс Макавой не ви вълнува, вижте няколко доста добри „concept art” рисунки.

плешив професор Х

консепт арт

Режисьор на „X-Men: Apocalypse” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Дохърти и Дан Харис. В ролите ще видим Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Евън Питърс, Роуз Бърн, Оскар Айзък, Софи Търнър, Коди Смит-МакФий, Лукас Тил, Tай Шеридан, Бен Харди, Оливия Мън, Александра Шип и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. „… и почти толкова ужасяващото десетилетие на 80-те.“ баххахаахха, абсолютно вярно. 😀