Лудия Макс

От днес „Лудия Макс: Пътят на яростта” е в кината – ние вече имахме възможност да го гледаме и ви уверяваме, че е точно толкова епичен, колкото предполагаха трейлърите – и решихме като за последно да форсираме с един последен рекламен ъпдейт. Той включва няколко любопитни задкулисни видеа, посветени на част от главните герои, превозните средства и продукцията като цяло, поредица плакати и едно съобщение от самия „Toecutter” Хю Кийс-Бърн, касаещо мобилните ви телефони. Вижте!

Зад кулисите

Макс

Фюриоса

Нъкс

Съпругите

Постери

плакт

плакат

плакат

За финал, вижте и споменатото в началото съoбщение от „The Toecutter” Хю Кийс-Бърн (и Джордж Милър), касаещо мобилните ви телефони. Do yourself a fucking favor and pretend to care!

Лудия Макс: Пътят на яростта” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се за живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда…

Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Лудия Макс: Пътят на яростта” („Mad Max: Fury Road”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *