Джоел Еджъртън и Джеф Никълс

Финално Джеф Никълс („Take Shelter”, „Mud”) може и да се включи, а може и да остане извън сценарнияе екип на „Aquaman”, но след като е ясно, че със сигурност няма да режисира (това ще стори Джеймс Уан), времето му успешно се „запълва” с друг проект. Вниманието му попада върху драмата „Loving”, вдъхновена от документалната история „The Loving Story”, посветена на едно семейство в средата на миналия век и криминалния процес срещу една любов в разгара на битката за човешки права в Щатите.

Ето и официалния синопсис на бъдещия филм:

Ричард и Милдред Ловинг са съпрузи от юни 1958 година. Властите нахлуват в дома им, арестуват ги и двамата са осъдени на година затвор. Присъдите са отменени, но при условие, че „виновниците” бъдат депортирани от щата Вирджиния. В следващите девет години Ричард и Милдред се опитват да си намерят дом. А причината за всички страдания и репресии е проста – Ричард е бял мъж, а Милдред – чернокожа жена. „Loving” е една история за възможността да бъдеш заедно с човека, когото обичаш и да откриеш онзи, от когото имаш нужда.

Поразен съм от простотата на историята на това семейство, надявам се да направя болезнено красив филм”, споделя режисьорът, който е автор и на сценария. Решението му е да работи отново с Джоел Еджъртън, с когото довършват „Midnight Special”), другата главна роля ще бъде поверена на Рут Нега („Misfits”, „Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.”). Узнаем ли подробности по проекта, който в момента е в пред-подготвителен период – ще споделим.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *