Операция Кино на 5

Won’t you stop and take
A little time out with me
Just take five

Пет – това звучи гордо. Не беше лесно да стигнем дотук, но пък беше наистина приятно – киното ни е адска страст, а и сме заобиколни от приятели и съмишленици. Какво повече може да иска човек?

Изминалата година беше най-успешната ни до момента, за което трябва да благодарим на вас, читателите, че продължавате да се отбивате насам и, разбира се, на всички, които по един или друг начин ни подкрепихте, така че да има какво да предложим като съдържание.

В редиците ни се включиха много нови, интелигентни и страшно ентусиазирани членове (и „кънтове”), а след дълго размотаване най-накрая стартирахме и отколешната си идея за подкаст – „Inglourious Kunts”, покрай чиято направа се забавляваме ужасно много, а надяваме се и вие, докато гледате.

Освен това, годината ни приключи с партньорското включване на приятелите ни от Div.bg (някои от тях добре познати на читателите ни), благодарение на които много скоро ще можем да ви предложим още по-голямо, качествено и разнообразно съдържание.

По традиция ще честваме рождения си ден с една скромна паметна сбирка, на която да се почерпим и да поспорим за филми, както си му е редът. Засега е известна само датата на срещата – 17 април, петък, но много скоро ще маркираме със специален ъпдейт и останалите подробности, така че: ослушвайте се!

Take Five!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Пенсии! 😀

    Кога минаха пет години 🙂
    Тази година явно аз пак ще пропусна, че на 18ти се връщам от Германия, но знам, че ще изпиете по много и за мен 🙂

  2. Честито, кънтове 😉

    Едно „наздраве“ от мен за постоянството и ентусиазма, но и за професионализма и добрия ма’триял, че само с постоянство и ентусиазъм може и до кенефа три пъти дневно. Сайтът е сред тези, за които често се информирам за новини около киното и макар да не го отварям първи – мисля, че за бъларсрски такъв – това е повече от похвално. За ревютата – самият факт, че за даден филм си казвам от „са ако са го оплюли в оперейшън кино, майката им ше еба….“ през „оф с’а ше е оная претеншъс овцата с магическите лайна, дето на нея й ги дават тия ревюта“ до „к’вото и да прочета – няма да се нервя. Некъв тъп сайт….Vladi? Mooooother Fuu“…“ , за мен е показателен – създали сте ми навик да го правя и това е перфектно. Нямам любим ревюиращ, макар ревютата на Дринов определено за мен да са това, което повече бих искал да чета, а това за „Дякон Левски“ – рядко срещано добре написано и подплатено с познания изобщо бъгларско „нещо“, каквото отдавна не съм чел в български сайт. И предвид нивото на драскачите из родните „медии“ – за мен хубава глътка качествен въздух.

    Нямате милионна фенска маса, която да ви печели кинтитте и заради това да сте длъжни да отговаряте с everyone’s-happy-атитюд, което макар на някои от вас да ви идватвърде много като манна небесна, щото – нека все пак сме наясно – всички тук сте редко комлексирани гейове, даже – както викаше един при Къци – об’атни гейове – и това е силно позитивно.

    За Inglorious Kunts нямам какво да кажа анти – това е единственото БеГе нещо в youtube, за което съм се вълнувал от кеф, че има нов епизод. Супер забавно и направено и реализирано с кеф – брао, брао. Ще намерите и как да го развиете, убеден съм. А ако и някаква редовна честота на „излъчване“ вкарате – би било супер, макар да ми е ясно, че това би било поубило кефа ви. Моеж там и некво гласувате на страницата за избор на тема и тн, четене на въпроси от фенове и тн. – вие си знаете. Така или иначе – браво за тоя подкаст, перфектен е и на мен ми е голям кеф.

    Та – наздраве, все така давайте и успех 😉

  3. Ееее, човек, благодаря! Това – “са ако са го оплюли в оперейшън кино, майката им ше еба….” през “оф с’а ше е оная претеншъс овцата с магическите лайна, дето на нея й ги дават тия ревюта” до “к’вото и да прочета – няма да се нервя. Некъв тъп сайт….Vladi? Mooooother Fuu”…” – ми напълни душата. 🙂 Сега може кофи с лайна да ми стоварят, аз пак ще съм доволен. 🙂

    Ще те чакаме на сбирката! 🙂

    @Silentium
    Ще изпием и ще ти запазим за догодина. 🙂

  4. Честит Рожден Ден! Страхотен сайт със страхотни хора! Искам да кажа също, че благодарение на ревютата и коментарите, които бяха важни за мен (освен, че ми беше приятно да ги чета) научих много нови и полезни неща за света на киното! Адски много ви благодаря! 😀 😀 😀

  5. Честити, кънтове!
    И аз се радвам МНОГО на ВСИЧКИ коментари на четящите 🙂
    А “оф с’а ше е оная претеншъс овцата с магическите лайна, дето на нея й ги дават тия ревюта” (it’s me, you know!) вече ми е лю-би-мо! Thumbs UP! 😀 😀 😀

  6. Честито, маниачета. Аз не съм активен в коментарите, но постоянно ви следя. Подкаста също счупва, кийп ит ап 😀

  7. Аз също ви поздравявам за творческия подход, готино и оригинално написаните ревюта (без значение дали ме настъпват по мазолите) и способността ви да пристрастявате читателите към сайта.
    Ваш „редовен клиент“ 🙂

  8. Айде поне до 505 да изкарате…..Дотогава дано Дринов е успял да гледа Вишъс,както обеща:)
    И не прекалявайте с ментаците..във всякакъв смисъл:)