True Detective

We Get the World We Deserve.

След чудесния тийзър трейлър, който разсея почти всички съмнения и забележки, които имахме по отношение на кастинга на втори сезон на изключително качествения и успешен сериал на НВО „True Detective”, рекламната му кампания продължава с поредица motion постери. Те ни информират, че „живеем в свят, който заслужаваме”, и потвърждават информацията, че пътната инфраструктура ще бъде важна част от тематичния, географски и атмосферен „ландшафт” на сезона – един вид ще са новите блата на Луизиана. По думите на създателя на сериала Ник Пизолато, той ще засегне „тайната окултна история на транспортната система на Съединените щати”.

Накратко, вторият сезон на „True Detective” ще разказва за „трима полицейски служители и един престъпник, които са оплетени в конспирационна мрежа, свързана с последиците от едно убийство”, а повече подробности за сюжета и героите може да откриете в официалния синопсис веднага след плакатите.

Странно убийство сблъсква три ченгета и един престъпник, като всеки от тях трябва да се пребори с мрежа от заговори и предателства сред изпепелените пейзажи на Калифорния. Колин Фарел е Рей Велкоро, компрометиран детектив от индустриален град в Лосанжелиската област. Винс Вон играе Франк Семиън, престъпник и бизнесмен, който може да загуби делото на живота си, докато съпругата му и негов най-близък партньор (Кели Райли) се опитва да живее с неговите и собствените си решения. Рейчъл МакАдамс е детектив от шерифската служба на област Вентура Ани Безерайдс, която често се изправя срещу системата, на която служи, а Тейлър Кич играе Пол Уудру – ветеран и мотоциклетно ченге от Калифорнийския магистрален патрул. Той намира местопрестъпление, което дава начало на разследване, събрало три различни полицейски служби, множество криминални заговори и милиарди долари.

Сценарист на всичките осем епизода от втори сезон на „True Detective” отново е създателят на сериала Ник Пизолато, а режисьори на отделните епизоди са Джъстин Лин („Бързи и яростни” от 3 до 6), Янус Мец Педерсен („Armadillo”), Мигел Сапочник („Repo Men”) и Даниел Атиас („The Wire”, „The Sopranos”). В главните роли са Колин Фарел, Винс Вон, Рейчъл МакАдамс, Тейлър Кич и Кели Райли.

True Detective” се завръща на екран на 21 юни по НВО.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Наскоро мернах нейде, че Маконъхи продължава да лобира за трети сезон. Дано. 🙂