Гор Вербински

Дали Гор Вербински ще си върне доброто име? Може би въпросът трябва да е „кога” и би било лесен ход, стига да се отърве от „веригите” на високобюджетните Disney-проекти. Според The Hollywood Reporter сред „бъдещите творчески планове” на Вербински е един свръхестествен хорър филм, в който ще участват Дейн ДеХаан и една от съблазнителните мацки от нимфоманската сага на Ларс фон Триер – Мия Гот.

Филмът ще се нарича „A Cure For Wellness”, а негов сценарист е Джъстин Хейти, в чиито актив са „Самотният рейнджър” и „Пътят на промените” на Сам Мендес. Историята ще проследи един мъж, който пътува към швейцарските Алпи, за да открие шефа си и да го спаси от „добруване” в един спа-хотел, но всъщност попада в капан в клиника за душевноболни.

Харесваме ДеХаан и сме сигурни, че ще се почувства съвсем на мястото си – в подобен сюжет с по-крийпи елементи! За момента Мия е обсъждана само за роля на пациентка, която не подозира какво се случва около нея и едва ли ще и е трудно да се справи с това „предизвикателство”.

Гор Вербински работи по проекта от октомври, а началото на снимките е предвидено за юни. Продуценти на „A Cure For Wellness” са New Regency, разпространители – 20th Century Fox. И нека не забравяме, че всъщност първият хит на Вербински беше римейка на култовия „The Ring”, което най-малкото е гаранция, че жанрът никак не му е чужд!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *