Том Харди

След като всички се убедихме безапелационно, че „Mad Max: Fury Road” ще е един от най-обсъжданите филми (поне за началото на лятото), дойде време да се добави гориво в очакванията в бъдеще време, защото Warner Bros. се надяват да стартират нова поредица. И толкова са „бързали” да не изпуснат момента, че са си „заплюли” Том Харди – той лично е споделил пред Esquire, че е ангажиран за още цели три филма! Това съвсем не означава, че в момента се работи по тях, но след като има потенциал за блокбастър, студиото предпочита да си е осигурило звездата – и собственото бъдеще по темата. Така че – след като има потенциал за продължения, доста вероятно е те да се случат!

Ето какво казва Харди за възможността да го видим отново в ролята на Лудия Макс: „В основата на всичко са числата и как нещата ще бъдат приети. Неизбежно е – това е бизнес.” По повод работата върху филма, Харди описва реалността така:

„Бяхме в средата на никъдето, толкова далеч от всякакъв намек за студиа, че никой не можеше да разбере какво се случва, а дори само да се докара нещо от или до снимачната площадка беше истински кошмар. Често половината превозно средство се оказваше затрупано с пясък – и се налагаше да го изриваме! Само си представете един снимачен екип в средата на х-милиона квадратни километра пустиня, и някакви луди в кожени костюми, все едно са на рокерски сбор – бяхме като шантава комбинация между Цирк дьо Солей и шибаните „Slipknot!”

Междувременно във Великобритания Odeon Cinemas и Warner Bros Entertainment UK са решили да направят микро-тест на по-широка аудитория, като предвиждат прожекция на 6 минути от „Mad Max: Fury Road” преди поредния „епизод” от франчайза с колите, по-известен като „Бързи и яростни 7”. Да не би съвсем първосигнално са решили да си „зарибят” аудиторията, която си пада по високи скорсти, м?! Има още месец и малко до появата на филма, ще изтраем…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *