Вижън

Изгледахме тонове реклами на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон”, но с изключение на края на един удължен трейлър (и в известна степен най-ранните тийзър постери), изиграният от Пол Бетани Вижън, който е един от най-очакваните от феновете герои, остана скрит.

Поради тази причина обръщаме специално внимание на най-новите корици на EW, на една от които можем да го видим в цял ръст. Пак не е кой знае какво, но това определено е най-ясният ни поглед до момента.

Вижте и цялостната картинка, която разкриват кориците.

В допълнение ви предлагаме един задкулисен поглед и най-новата телевизионна реклама на филма, която бе представена от Робърт Дауни-син, след като неговата благотворителна кампания Omaze събра над 2 милиона долара за Julia’s House.

http://www.youtube.com/watch?v=7WpVOXKvM_k

Режисьор на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” („Avengers: Age of Ultron”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Ръфало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл. Също така, появи ще имат Идрис Елба, Стелан Скарсгард и Антъни Маки.

Премиерата е 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Скоро излезе оригинален постер на Vision, сложете го. Жесток е!

  2. Интересно защо Вижън отсъстваше от първия трейлър на третия „Капитан“…

  3. Да, иначе не съм сигурен, ма рано или късно, мисля че ще умре, на ръкавицата на Танос имаше и неговия камък.

    1. Не не е . Нали по принцип камъните на безкрайността са 6 , а на ръкавицата на Танос има 5 . Ако искаш да продължим тази тема пиши под коментара

    2. Героите на Марвъл във филмовата им вселена умират веднъж на високосна, така или иначе 😀

    3. 5 на пръстите и един под китката