Батман срещу Супермен

Вeче видяхме зарибяващия първи тийзър трейлър, както и съвсем нелошите тийзър постери за IMAX, но априлските дни няма да са наистина смислени, ако не пуснем поне още една новина за мащабния проект „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, който Зак Снайдър подготвя за ордите фенове на комиксите и екранното зрелище. На дневен ред е една лична история на ДеАндре Джордан – център на Los Angeles Clippers и фанатичен почитател на Човека-прилеп. Джордан беше разведен из изложба, посветена на любимия му персонаж на територията на Warner Bros., където освен новите костюми на Батман, Супермен и Жената-чудо, можеше по-подробно да се види, пипне и „покара“ eдна чудна четириколка, за която най-вероятно всяко момче си мечтае отчаяно, независимо на коя възраст е:

Е, не си падаме по спорта, да не говорим за баскетбола и за въпросния играч, за когото до вчера не бяхме чували, но напълно разбираме вълнението му. Честно казано, ако сме в подобна ситуация:

…и ние ще сме щастливи като хлапета в сладкарница. Щастливи сме и сега, тъй като зърнахме малко по-добре премените на супергероите и колата на Батман. Достатъчно ни е, за да си легнем спокойни довечера.

Ако обаче на вас не ви е достатъчно, ето и един официален поглед към костюма, който Брус Уейн ще носи в новия филм:

Костюма, който Брус Уейн ще носи в новия филм:

…който костюм беше разпрострнен лично от Зак Снайдър като реверанс към феновете, посетили вчерашното IMAX-представяне на трейлъра на „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Припомняме, че трейлърът изтече по-рано от предвидената му премиерна дата, поради което сега Снайдър е вкарал допълнителни секунди в него, специално за посетителите на въпроснатото IMAX-събитие. Тези секунди няма да бъдат пускани онлайн на този етап.

Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“ ще бъде по световните екрани през пролетта на следващата година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Е, не си падаме по спорта, да не говорим за баскетбола и за въпросния играч, за когото до вчера не бяхме чували !!!!!!!!!!!!!!!!
    Срам за вас !!!
    п.п Пишете за неща от които поне малко разбирате.

  2. Румен ca го кръстили така, за да може името му да се римува с „малоумен“.

  3. Така е и за това не съм казал нищо за вашата статия, но нямате право да говорите такива гпупости за неща които не следите и от които не се интересувате.Придържайте се към киното.

    Узумаки голям комик ще излезнеш, айде много поздрави на твойте родители.