Райън Гослинг

Много време мина откакто коментирахме връзката на Гийермо дел Торо с реализацията на кино-проекта „Haunted Mansion” – и не че сме го забравили, а по-скоро вече не ни се вярва, че някога ще се стигне до реализацията му. Наскоро след срещата на Дел Торо с Райън Гослинг, на която са обсъждали режисьорския дебют на актьора „Lost River”, е станало ясно, че (според The Wrap) Гослинг е в преговори за участие в дълго подготвяния Disney-проект.

За съжаление, е неизбежно – очаква се „Haunted Mansion” да бъде „семеен филм”, което доста ще ограничи Гийермо дел Торо. Той споделя:

„Ще бъде страховито. Надявам се да е забавно-страшно, а не смешно. Идеята е да направим филма така, че да прилича на детско пътешествие в увеселителния парк – хем си очарован и магнетично привлечен от това, което се случва около теб, хем част от теб иска незабавно да се махне оттам!

Въпреки че работи с два сценарни екипа и се действа върху 3-4 версии на сценария, дел Торо смята, че още не са постигнали правилната комбинация между всички най-важни съставни компоненти на „добрия сценарий, от който се нуждаем всички ние”!

Една от първоначалните версии е дело на самия Дел Торо и Матю Робинс, друга – на Д. В.  ДеВинсентис („High Fidelity”), но след като няма финално „ок”, очевидно няма как и да има яснота кога (и дали въобще) започват снимките. Е, Дел Торо не се е отказал вече 5 години – ще почакаме да му дойде музата…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *