Ant-Man

That’s how you punch!

Накратко, малко по-рано от очакваното, пълният трейлър на „Ant-Man” е вече факт. Първата реклама на филма, която видяхме в началото на годината, не ни впечатли особено, но тази прави стъпка в положителна посока и определено ни допада. Харесва ни как изглежда – като визия и реализация на силите на Ant-Man, както и гледната му точка към света, когато е смален до размерите на насекомо. Разбира се, не е филмът на Едгар Райт, на който се надявахме, но вече сме се примирили и няма да мрънкаме.

Историята сме я гледали до втръсване, но както вече казахме в началото, цялостното изпълнение ни се вижда на висота и нетипичността на главния герой (като физически характеристики и сили) са достатъчни, за да придадат на филма известна доза оригиналност. Ако и самият филм има подобен на трейлъра тон и ритъм и ако химията между актьорите, която виждаме тук, се запази, не се съмняваме, че ще ни хареса.

Въоръжен с удивителната способност да смалява ръста си, но същевременно да увеличава силата си, измамникът Скот Ланг (Пол Ръд) трябва да открие героя в себе си и да помогне на ментора си д-р Ханк Пим (Майкъл Дъглас) да защити тайната на изумителния Ant-Man костюм от ново поколение заплахи. Изправени срещу привидно непреодолими препятствия, Пим и Ланг трябва да планират и да изпълнят обир, който ще спаси света.

Режисьор на „Ant-Man” е Пейтън Рийд, а в ролите ще видим Пол Ръд, Майкъл Дъглас, Еванджелин Лили, Кори Стол, Майкъл Пеня, Боби Канавали, Джуди Гриър, Джон Слатъри, Джорди Моя и други.

Премиерата е 17 юли 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments