Няма умора у чичо Уди, няма отклоняване от план-графика, и като се фиксира върху някого (актьор/актриса) – следва експлоатация до дупка! В случая визираме Ема Стоун. Все още не сме се отърсили от спомена за свръх-незадоволителния „Магия в полунощ” (където тя и Колин Фърт изглеждат нелепо, а по принцип ние много харесваме и двамата актьори!), а вече идва време за следващия филм на Алън – „Irrational Man”, който досега сме споменавали само накратко.

Извън това, че историята ще включва „тайнствено убийство” в колежанско градче и оплетените отношенията между университетски професор и негова студентка, не се знае много за сюжета, но за сметка на това, вече имаме първият официален поглед.

Хоакин Финикс и Ема Стоун

Подхождаме с резерви, за да не изпитаме отново жилото на разочарованието. Искрено се надяваме Ема Стоун (очевидно новата любимка на режисьора) да напомня повече на уникалните женски образи от миналото, които добре познаваме от творчеството на Алън, и стискаме палци за Хоакин Финикс, когото също уважаваме безкрайно, да влезе най-неусетно под кожата на Уди и да направи (още един) незабравим орбаз.

В роли ще видим още Джейми Блeкли и Паркър Поузи, а разпространението на „Irrational Man” ще е отговорност на Sony Pictures Classics от 17 юли. Може би е прекалено рано, но току-виж Уди изненада всички свои фенове с ранен скрийнинг в програмата на Кан?!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *