Терминатор: Генисис

Вчера дебютира новият пълен трейлър на „Терминатор: Генисис”, който (с цената на един-два спойлъра) разкрива няколко нови елемента от историята и дава най-добрата представа за филма до момента, но същевременно прави цялата ситуация да изглежда дори още по-wtf.

Ние сме от хората, които останаха адски разочаровани от предишните реклами на филма (включително снимки и плакати), и не бихме казали, че този нов трейлър предлага нещо качествено, което наистина да промени мнението ни в положителна посока. От друга страна, вече започваме да си мислим, че имаме шанс за толкова нелеп филм, че чак да се окаже добър. Вижте.

http://www.youtube.com/watch?v=rGSxss7gWak

Честно казано, не знаем какво да кажем, затова ще оставим коментарите на вас и ще ви представим една идейна рекламна закачка с „майката на революцията” Емилия Кларк, която познаваме и като „майката на дракони” от вървящия в момента „Игра на тронове”.

Режисьор на „Терминатор: Генисис” („Terminator Genisys”) е Алън Тейлър („Тор: Светът на мрака”), а в ролите са Джейсън Кларк (Джон Конър), Емилия Кларк (Сара Конър), Джай Кортни (Кайл Рийз), Кортни Б. Ванс (Майлс Дайсън), Ерън В. Уилямсън (Т-800), Арнолд Шварценегер (Терминатор), И Бьонг Хун (Т-1000), Дж. К. Симънс и други.

Българската премиера е 3 юли 2015 на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Повече подробности за филма може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. По-добър от първия трейлър, но част от ефектите продължават да изглеждат като правени преди 10 години.

  2. Хора, не знам за вас но на мен ми изглежда като огромно guilty pleasure изживяване. Филма може и да не равностоен на двойката, но определено ще забавлява.

  3. +1 за Иван. Ще отида да го гледам с идеята, с която гледах Мачете 2 – гилти плежър кретения до шия 😀

  4. Става все по-зле. Чорба, чорба, чорба… Ник’ъв гилти плежър не е това.

  5. Щом да гледаш Джей Кортни и Емилия Кларк
    как сричат реплики е гюлти плежър ….

  6. В Терминатор 4 имаше по-добър актьорски състав ,ама сюжета не се придържаше към оригинала на Камерън