StarWars: Епизод VII – Силата се пробужда

Ако имате достъп до интернет, просто няма как да сте пропуснали факта, че вчера, на първия ден от фенския фестивал Star Wars Celebration, се състоя дългоочакваният дебют на новия трейлър (на новия страхотен трейлър, ако трябва да сме точни) на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда”.

Трейлърът определено беше гвоздеят на събитието, но далеч не и единственото интересно нещо. Заедно с него бяха представени също: първият тийзър постер и поредица задкулисни снимки, както и творческият екип – в лицето на режисьора Дж. Дж. Ейбрамс, продуцента Катлийн Кенеди, новите актьорски звезди Джон Бойега, Дейзи Ридли и Оскар Айзък… и ветераните Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс и Питър Мейхю; всички те разкриха куп подробности около снимките на филма и личните си преживявания, свързани с него и сагата като цяло.

Информацията е адски много и не можем да я представим цялата, затова ще акцентираме само върху това, което Бойега, Ридли и Айзък споделиха за героите си Флин, Рей и По Дамерон, тъй като е пряко свързано със „Силата се пробужда”.

Джон Бойега, Дейзи Ридли и Оскар Айзък

Дейзи Ридли:
Откриваме Рей на Джакку. Тя се препитава от гробище на космически кораби – напълно себедостатъчна, много усамотена, докато не среща друг герой и приключението започва.

Джон Бойега:
Фин е в много голяма опасност и начинът, по който той решава да реагира спрямо нея, променя живота му и го изстрелва в „Star Wars“ вселената по един забележителен начин.

Оскар Айзък:
Той е най-добрият frickin’ пилот в галактиката, това е той. Изпратен е на мисия от една принцеса, попада на героя на г-н Джон Бойега и съдбите им завинаги се преплитат.

Другото нещо, което искаме да отличим специално, е новият дроид BB8, който се появи на сцената и направо ни скри шапката. Той е „живото” доказателство за една друга тема, която беше засегната и която хвърли в екстаз залата – тази за максималното използване на „practical” ефекти и декори за сметка на изцяло компютърните.

А сега ето и споменатите по-горе тийзър постер (който е вариант на първото лого, разкриващо заглавието на филма от началото на ноември) и задкулисни снимки:

StarWars: Епизод VII – Силата се пробужда

StarWars: Епизод VII – Силата се пробужда

Снимки
Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда

Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда

Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда

Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда

Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда

Star Wars: Епизод VII – Силата се пробужда

За финал, ви предлагаме да видите отново трейлъра (този път с български субтитри), седемчасовия (?) репортаж от първия ден на Star Wars Celebration, който е тъпкан с любопитни неща, и една реклама на „Star Wars“ самолета на All Nippon Airways, на който дори и авио-шубелиите от нашия екип биха се наметкали на мига:

БГ трейлър:

StarWarsCelebration – Day 1
http://www.youtube.com/watch?v=SBx5OqAWeW0

R2-D2 – AllNippon Airways

Режисьор на „Междузвездни войни: Епизод VII – Силата се пробужда” („Star Wars: Episode VII – The Force Awakens”) е Дж. Дж. Ейбрамс, който е и сценарист заедно с Лорънс Касдан. Продуценти са Катлийн Кенеди, Брайън Бърк и самият Ейбрамс, а великият Джон Уилямс се завръща като композитор. В ролите са Джон Бойега, Дейзи Ридли, Адам Драйвър, Оскар Айзък, Анди Съркис, Донал Глийсън, Макс фон Сюдов, Лупита Нионг’о, Гуендолин Кристи, Харисън Форд, Марк Хамил, Кари Фишър, Антъни Даниълс, Питър Мейхю и Кени Бейкър.

Премиерата е 18 декември.

Chewie, we're home!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *