Ted 2

There are no chicks with dicks. Only guys with tits.

Universal представиха нов нецензуриран трейлър на комедийното продължение „Приятелю, Тед 2” („Ted 2”) на Сет Макфарлън и Марк Уолбърг, в което живото плюшено мече с пиперливата уста Тед е принудено да докаже в съда, че е човешко същество, за да може да има деца със съпругата си Тами-Лин.

Трейлърът предлага още от същото, което видяхме в предишната реклама (и в първия филм), а именно простотии на кило, така че ако не сте фенове, може да пропуснете.

Не сме сигурни дали този трейлър или предишният ни допада повече, но важното е, че и двата предизвикват тъпи усмивки на физиономиите ни – какво да се прави, имаме „soft spot” за простотии от подобен характер.

Точно затова и защото сме фенове на Макфарлън (дори и „Който оцелее ще разказва” не ни отказа от него), смятаме да дадем шанс на филма. За протокола ще повторим, че не очакваме много –  просто искаме да се позабавляваме с познатите ни герои, а от видяното смятаме, че може да ни се получи.

Като допълнение, вижте един клип, няколко снимки и един нов плакат.

http://www.youtube.com/watch?v=37n7Vtze0ow

плакати

Режисьор на „Приятелю, Тед 2” („Ted 2”) е Сет МакФарлън, а в ролите са Марк Уолбърг, Сет Макфарлън като гласа на Тед, Аманда Сейфрид, Джесика Барт, Морган Фрийман, Сам Дж. Джоунс, Денис Хейсбърт, Лиъм Нийсън, Патрик Уорбъртън, Ричард Скиф, Том Брейди и други.

Премиерата е 26 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Не мад макс сладур с пиперлив език съм….оф…сто пъти съм казвал какво имам предвид:)
    В този образ има много повече от една обикновен комедиен персонаж.Пък и не познавам човек,който да не харесва плюшените мечета и/или да си пази някъде любимата играчка от детството.