Майка Монро

Роланд Емерих всеки момент ще подхване снимките на втората част на „Денят на независимостта“, а кастът набъбва непрекъснато. Вече е ясно още едно лице – на младата актриса Майка Монро, която в сайта ни сме споменавали неведнъж (примерно), макар да не сме 100% сигурни, че именно така се чете/пише името й на български език. Няма официално потвърждение, но според най-упорития слух ролята й ще е на порасналата Патриша Уитмор, дъщерята на щатския президент (Томас Уитмор), който и навремето, и сега ще е отговорност на Бил Пулман.

Този слух сякаш е потвърден от злобното мрънкане на досадната и грозновата Анна Кендрик, която в личния си туитър изрази публично възмущение („What the actual fuck?“ – това са буквално думите й), че продуцентите са се доверили на Монро, а не на приятелката й Мей Уитман… която е дори още по-грозновата, ако трябва да бъдем честни. Припомняме ви, че Уитман изигра баш ролята на Патриша в оригиналния „Денят на независимостта“ през далечната 1996 г., но за разлика от Майка тя може би дори не е била сред списъка с претендентите по време на наскоро приключилите кастинг активности. Горкото момиче, каква несправедлива трагедия… а и се развълнувахме допълнително, след като Мей върна жеста към Анна с не по-малко емоционално кудкудякане в туитър: „Обичам те до гроб, хлапе…

Този патос ни идва в повече, сериозно. Държим обаче да отбележим, че нямаме нищо кой знае какво против грозноватите актриси, дори харесваме (заради таланта им) много от тях, но когато става дума за филмографията на Емерих, предпочитаме дъвки за окото, а не претенции за дълбочина от какъвто и да е художествен тип. Все пак, за да не сме прекалено отнесени, нека завършим с едно скромно надникване към екипа на втория „Денят на независимостта“ – на тази снимка:

Джоуи Кинг

…виждаме част от хората, които догодина ще обичаме или мразим, след като на 24-ти юни се появи дългоочакваното продължение. Фотографията беше разпространена (отново чрез туитър) от актрисата Джоуи Кинг. Да е жива и здрава!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments