Лудия Макс

Аll the power, all the chaos, all the madness, has led to now.

Най-новият трейлър от „изкъртващата” рекламна кампания на „Лудия Макс: Пътят на яростта” („Mad Max: Fury Road” ) обръща поглед назад към 30-годишната иновативна постапокалиптична екшън-трилогия, с която (както ни уверява трейлърът) Франк Милър нарушава всички правила, за да остане в историята.

Според нас е чудесно, че на старите филми им се дава кредит – първо, защото го заслужават и второ, защото доколкото разбираме, сюжетът на „Пътят на яростта” не само се развива в същата вселена, но е и пряко свързан с тях. Същото така, евала за смелостта да се акцентира върху низвергнатия Мел Гибсън – може името му да донесе известни негативи, но той е основна част от успеха на поредицата и щеше да е доста тъпо да се правят, че не съществува.

Като допълнение към трейлъра, предлагаме ви още три кратки, но качествени спота с китайски произход, както и поредица банери и постери – те са сред най-лошите елементи на иначе фантастичната рекламна кампания на филма, но един от плакатите (вариант на една от фантастичните рисунки, които ще бъдат поместени в книгатаMad Max: Fury Road: Inspired Artists”) си заслужава.

плакат

плакат

плакат

„Mad Max: Fury Road” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Mad Max: Fury Road” (а.к.а. „Лудия Макс 4”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *