Автомобилите в Лудия Макс

Накратко: „превозните средства” са един от най-емблематичните елементи в поредицата „Лудия Макс” до момента и са неразделна част от специфичната ѝ (и незабравима) постапокалиптична визия. Положението със суперочакваната четвърта част „Лудия Макс: Пътят на яростта” няма да е по-различно – във фантастичните трейлъри, които видяхме до момента, откриваме множество впечатляващи коли и камиони, които в много отношения притежават присъствие като на равноправни герои.

Сега, благодарение на Car And Driver, можем да разгледаме на спокойствие голяма част от този тунингован „madness”.

Plymouth Rock

FDK

The Big Foot
The Big Foot

Buggy #9
Buggy #9

The Gigahorse
Gigahorse

Interceptor
Interceptor

Mack
Mack

The Nux Car
The Nux Car

Peacemaker
Peacemaker

The WarRig
The WarRig

Лудия Макс: Пътят на яростта” е четвъртият филм от поредицата „Лудия Макс” на Джордж Милър. Действието на постапокалиптичния екшън филм се развива в най-отдалечените кътчета на планетата, сред мъртвите пейзажи на пустинята, където човечеството е пречупено и почти всички са загубили разума си, борейки се живота си.

В този свят на огън и кръв има двама бунтовници, които биха могли да възстановят реда… Макс (Том Харди) – мъж на действия, а не приказки, който търси вътрешен мир, след като съпругата и детето му намират смъртта си вследствие на настъпилия хаос, и Фюриоса (Чарлийз Терън) – жена, която вярва, че оцеляването ѝ зависи от това да успее да прекоси пустинята и да намери пътя към страната, където е прекарала детството си.

Режисьор на „Лудия Макс: Пътят на яростта” („Mad Max: Fury Road”) е ветеранът от оригиналната трилогия „Лудия Макс” Джордж Милър, а в ролите са Том Харди, Чарлийз Терън, Никълъс Холт, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Зоуи Кравиц, Райли Кох, Нейтън Джоунс, Хю Кийс-Бърн и други.

Премиерата на филма е 15 май 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments