Преди броени дни видяхме два постера на Quicksilver (Арън Тейлър-Джонсън) и Scarlet Witch (Елизабет Олсън) от предстоящия „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” („Avengers: Age of Ultron”) и на базата на предишните character плакати, допуснахме, че те ще са последните от новата серия, започната с Железния човек.

Оказа се обаче, че сме грешали, защото сега от Marvel разпространиха още един плакат, на който откриваме основния злодей на филма Ултрон (Джеймс Спейдър) – лично според нас, това е най-добрият плакат от цялата серия.

плакат - Ултрон

Честно казано, направо не можем да повярваме, че в предишната ни новина се чудихме дали няма да видим плакат на Vision, но за Ултрон и през ум не ни мина (срамно, но факт). А сега, след като плакатът е факт, това ни се струва най-очевидното нещо на света.

Но както и да е, завършваме с една любопитна подробност. Преди известно време стана ясно, че Дани Елфман ще има някакво участие в музиката на „Ерата на Ултрон” (която ще бъде дело на Брайън Тейлър), и сега той адресира информацията:

Допринесох с музика към новия филм за „Отмъстителите”. Взех част от темата на Алън Силвестри от оригиналния филм, която много харесвам, и я вкарах в нова тема, която се получи като хибрид. Наистина се наслаждавах на това.

Слуховете са, че тази тема ще бъде свързана със Спайдър-мен, който наскоро се присъедини към филмовата вселена на Marvel, но предвид информацията, че Спайди ще се появи чак в „Captain America: Civil War”, това изглежда малко вероятно. Но никога не се знае.

Режисьор на „Отмъстителите: Ерата на Ултрон” („Avengers: Age of Ultron”) е Джос Уидън, а в ролите са ветераните Робърт Дауни-син, Крис Хемсуърт, Крис Евънс, Марк Ръфало, Самюъл Л. Джаксън, Скарлет Йохансон, Джереми Ренър, Коби Смълдърс, Хейли Атуел и Пол Бетани, както и новите попълнения Джеймс Спейдър, Томас Кречман, Анди Съркис, Арън Тейлър-Джонсън, Елизабет Олсън и Дон Чийдъл. Също така, появи ще имат Идрис Елба, Стелан Скарсгард и Антъни Маки.

Премиерата е 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *