Мис „Къде боднеш, ‘се влиза“

Ha фестивалното щатско киносъбитие SXSW тази година ще бъде показанa испанскaта продукция „The Corpse Оf Anna Fritz“ на Хектор Ернандес Висенс. Творбата  жанрово клони към хоръра и трилъра (с елементи на некрофилия), поне от това което виждаме в трейлъра:

…като показаното е твърде оскъдно, за да добием представа дали ще си струва да се отдели внимание на целия филм. Сюжетът става пределно ясен от горната минута и половина, но ако ви куцат езиците, ще ви го сбием в няколко реда:

Ана Фриц – красива и знаменита актриса – е сред най-желаните жени в света. След внезапната й смърт тялото, логично, е откарано в моргата. Там работи срамежливият и интровертен младеж Пау, който пък от своя страна споделя новината за появата на (привидно?) мъртвата Ана с двама свои приятели. Те бързо се озовават в „офиса“ на Пау и единият от тях решава, че идеята да изчука красавицата не е никак лоша…

Премиерата на „The Corpse Оf Anna Fritz“ ще се състои на 15 март в рамките на т. нар. Midnighters Lineup програма на SXSW, която включва селекция с продукции от цял свят, включително Канада и Нова Зеландия.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *