Роб Зомби по време на концерт – как да не го боготворим?

Касапският проект „31“ на Роб Зомби набира скорост. Продукцията, значително подпомогната финансово от феновете на жанра и на режисьора-рокаджия, преди броени дни навлезе в снимачния си период. Кастингът набъбна и към Торстън Вогъс и Е. Г. Дейли се присъединиха Даниъл Роубък (в ролята на пастор Виктор), Джуди Гийсън (тя ще бъде 1/3 от психарския тим, който стои зад т. нар. Murder World), Дейвид Юри (като Schizo-Head – прозвището му подсказва, че няма да е особено приятен за комуникиране тип) и Лорънс Хилтън-Джоунс, който във филма ще се казва Панда Томас и ще е управител на пътуващото представление The Venus Lux Happy Time Fun Show.

Най-важната новина обаче е, че сред всички изброени ще видим живата кино легенда Малкълм Макдауъл, който – подобно на повечето изпълнители в „31“ – вече е работил със Зомби, така че е наясно какво го очаква. Ние също сме наясно – очаква ни меле и нямаме търпение за него. Особено като научихме, че персонажът на Макдауъл е с прякор Father Murder!

Eто и едно сравнително прясно видео, даващо ни възможност да надзърнем отново зад кулисите на предстоящия хорър:

31“ се очаква (оптимистично) в края на тази година или по някое време през 2016 г., а още детайли за предстоящия целулоиден съсирек има тук и тук.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *