Джаки Ърл Хейли е Мислителя

От всички предстоящи филми на DC „Suicide Squad” вероятно се отличава най-много. Героите му всъщност са злодеи, като ключова роля ще има не кой да е, а самият архизлодей на Батман – Жокера, изигран от Джаред Лето. Смеем да твърдим, че актьорският състав е сред най-впечатляващите, които комиксовото кино познава: в ролите ще видим още Уил Смит, Виола Дейвис, Марго Роби и изкушението Кара Делевин като Енчантрес. За кратко към проекта бе привлечен и Том Харди, но по една или друга причина реши да го напусне.

Сега, привидно, режисьорът Дейвид Ейър е набелязал още един талант, с когото смята да работи. Според крайно интересен слух, циркулиращ благодарение на El Mayimbe (Latino Review), добре познатият Джаки Ърл Хейли („Малки деца”, „Watchmen”) ще получи ролята на Мислителя. Спекулира се още, че Батман ще получи камео във филма, а емблематичният Хюго Стрейндж също е намерил място в сценария. Мислителя не е от галерията злодеи на Батман, за които даваме мило и драго (все още!), даже ни се струва, че от Хейли би се получил един доста по-впечатляващ Стрейндж например, но така или иначе на този етап всичко е догадки.

Приготовленията за „Suicide Squad” отдавна започнаха, а снимките ще се състоят между април и септември в Торонто. Наскоро Джаред Лето публикува в страницата си в Twitter фотоси, в които оскаровият актьор подсказва каква ще бъде визията на новия Жокер. Ето ги и тях:

Джаред Лето

Джаред Лето

Джаред Лето

Премиерата на „Suicide Squad” е 5 август 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *