Майкъл Фасбендър

От доста време чакаме трейлър на обещаващия уестърн на Джон Маклийн „Slow West” –първата снимка видяхме преди почти година – и ето, че най-накрая той е факт. Междувременно филмът беше показан в Сънданс, където спечели голямата награда на журито, отзивите бяха наистина добри и интересът ни към него се засили още повече.

Slow West” е с участието на Майкъл Фасбендър и Коди Смит-МакФий, и разказва за мистериозен 16-годишен младеж от Шотландия на име Джей Кавендиш (МакФий), който прекосява Дивия запад на Америка, за да открие момичето, което обича. Изправен пред насилието, измамите и всички други опасности на граничните земи, той наема мистериозния пътешественик Сайлъс (Фасбендър), който се съгласява да го пази. Джей бързо научава, че Америка не се отнася добре с невинните…

Изглежда доста добре – стилизиран и с приятен (черен) хумор. Дори и без добрите отзиви бихме искали да видим филма, най-малкото заради Фасбендър, когото доста харесваме, тъй като винаги гледа да си избира интересни и провокативни роли, а и е отличен актьор – един от най-добрите, работещи в момента. Поддържащите актьори също не са за изхвърляне – Бен Менделсон изглежда чудно.

Вижте и един (не много добър) постер.

плакат

Режисьор на „Slow West” е Джон Маклийн, а в ролите са Майкъл Фасбендър, Коди Смит-МакФий, Рори МакКан, Бен Менделсон, Брук Уилямс, Джефри Томас и други.

Премиерата е 15 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

 1. Постерът е като за албум на Кейни Уест, а Коди Смит-МакФий все повече почва да ми прилича на нещо средно между богомолка и изгоряла кибритена клечка … но иначе без съмнение филмът ще е як !

 2. След първите два епизода на Bloodline Бен Менделсън вече e сред актьорите, чиито филми очаквам с голям интерес 🙂

 3. @Zed
  Доста повече хора гарантираха, че не е тъпотия. 🙂

  @ТТТ
  Яко ли е сериалчето? Аз му се гласих нещо. 🙂

 4. На базата на първите два епизода: много добра е актьорската игра в Bloodline, много… И историята, и специфичната атмосфера на Флорида също допринасят за кефа. Недостатъкът/плюсът на сериала е, че е малко бавен и трябва да се гледа внимателно.

  Ако трябва с други думи и малко дървеняшки да го опиша – семейна драма с щипка True Detective (доколкото има специфична атмосфера, странно убийство и някакво мрачно усещане, като че за предстояща трагедия).

 5. Да, и аз чух, че е „слоу бърнър“, но мен не плашат подобни неща. 🙂
  Така както го описа, мисля да му дам шанс. 🙂