Inside Out

Запознайте се с малките гласове в главата ви!

Вчера Pixar представиха пълен трейлър на най-новия си оригинален и доста симпатично изглеждащ анимационен проект „Inside Out”. Досега знаехме, че в по-голямата си част, действието на филма ще се развива в главата на 11-годишната Райли Андерсън, където персонифицираните емоции Радост, Тъга, Страх, Отврат и Гняв ѝ помагат да се справя с трудностите в живота, след като семейството ѝ се премества в Сан Франциско, но благодарение на новия трейлър, вече знаем каква ще е интригата и централният конфликт в историята.

Вижте трейлъра, както и едно кратко промо-видео, представящо актьорите, озвучаващи отделните герои, и един нов постер.

http://www.youtube.com/watch?v=zkBSRadEv8A

Имаме „more than a feeling”, че „Inside Out” ще е прекрасен. Както казахме и миналия път: той изглежда свежо, забавно и оригинално – точно каквото очакваме от един филм на Pixar. Концепцията и конкретната история много ни допадат и сме доволни от всички реклами, които видяхме до момента. Чакаме го с нетърпение.

Ето и споменатите промо-видео и плакат.

http://www.youtube.com/watch?v=bjTQ_uX-2T4

плакат

Порастването е сложна и трудна работа – случаят с Райли не е изключение, а междувременно ѝ се налага да напусне познатия живот в средния Запад, защото татко ѝ започва нова работа в Сан Франциско. Райли се води от емоциите си, както се случва и на всички нас. Радост, Страх, Гняв, Отврат и Тъга живеят в Главния щаб – контролния център в ума на Райли, и те я съветват за всичко, което ѝ се случва, всеки ден! Докато Райли и емоциите ѝ се опитват да приемат новия живот в Сан Франциско, голяма бъркотия застрашава Главния щаб. Въпреки че най-важното чувство – Радост – се опитва да поддържа висок дух и да вижда нещата само от добрата им страна, големият конфликт между емоциите е как най-добре да се ориентират и справят с новия град, дом и училище.

Режисьор на „Inside Out” е Пит Доктър („В небето”, „Таласъми ООД”), а в ролите ще чуем Кейтлин Диас (Райли Андерсън), Ейми Полър (Радост), Филис Смит (Тъга), Бил Хейдър (Страх), Минди Кейлинг (Отврат), Луис Блек (Гняв) и Даян Лейн и Кайл Маклоклън, като родителите на Райли.

Премиерата е 19 юни 2015.

Предишните реклами и допълнителни подробности за анимацията на Pixar може да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments