Ханибал

Няма да изпадаме в подробности за това колко обичаме „Ханибал” и с какво нетърпение очакваме третия сезон, за който толкова се притеснявахме – още от самото начало сериалът има проблеми с недостатъчно високия рейтинг (особено за сериозния бюджет) и въпреки верните фенове и непрестанните похвали от критиците, краят на всеки сезон има опасност да се окаже и край на самия сериал.

За щастие, дори трети сезон да се окаже последен, това все пак означава, че ни чакат поне 13 превъзходни епизода. И въпреки че премиерата беше отложена за лятото (първи сезон започна началото на април, а втори – края на февруари), NBC обявиха заветната дата и тя е не чак толкова далечният 4 юли.

По случай обявяването на премиерата получаваме и туит на Брайън Фулър с първия плакат на сезона, който ни зарадва безкрайно много – не само потвърждава датата, но и на него присъства любимата ни Джилиан Андерсън, която вече е повишена на „series regular”.

Джилиан Андерсън - плакат

За феновете, ето още един плакат, който изглежда набързо или дори неофициално скалъпен, но за сметка на това е на Мадс Микелсен с коженото яке от първия трейлър, за което не една или две фенки се изказаха особено положително онлайн. Ние сме свикнали доктор Лектър винаги да изглежда безупречно, така че не сме изненадани.

Мадс Микелсен - плакат

Покрай премиерата и плакатите, използваме да споменем и още двама актьори, които се присъединяват към екипа, след последно обявените Джо Андерсън, който поема ролята на Мейсън Върджър от Майкъл Пит, и Ричард Армитидж, когото ще видим като Франсис Долархайд. Покрай присъствието на Долархайд се зачудихме доколко сериала ще следва книгите на Томас Харис и опитвайки се да намалим потенциалните спойлъри до санитарния минимум, ще кажем само, че Нина Арианда ще влезе в ролята на Моли. Ако знаете коя е тя, чудесно. Ако не, гледайте и ще разберете.

Остава само да споменем и Закари Куинто, който също ще участва в новия сезон, но доколкото разбираме, ролята му може да е само в един епизод. Той ще играе пациент на Джилиан Андерсън.

„Ханибал” („Hannibal”) е създаден от Брайън Фулър, а в главните ролите са Мадс Микелсен, Хю Данси, Лорънс Фишбърн, Каролин Давернас, Джилиан Андерсън, Джо Андерсън, Ричард Армитидж, Нина Арианда, Раул Еспарза и други.

Премиерата на трети сезон е 4 юни 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments