С нескрито удоволствие съобщихме за началото на снимките на „Deadpool”, а сега сме длъжни  да покажем и първата официална снимка от рекламната кампания, която ни праща в див възторг. Нея намираме в Туитър страницата на Райън Рейнолдс, допълнена с коментар: „С голямата сила идва и голямата безотговорност

С голямата сила идва и голямата безотговорност

На снимката лъсва първокачествена подигравка с една от култовите снимки на актьора Бърт Рейнолдс…

No bears were harmed in the making of this photo. Though many bears likely turned on.

…но далеч по-важното: виждаме може би най-достоверния комиксов костюм, създаван някога.

Бихме коментирали, че костюмът изглежда доста по-добре, отколкото в тестовия материал, който изтече отдавна (и позволи на филма да види бял свят). Виждаме къде има дигитална намеса, но като цяло, не сме и предполагали, че костюмът може да изглежда толкова добре.

Наравно със снимката получаваме и синопсиса на филма:

Базиран на най-необичайния анти-герой на Marvel, „Deadpool” разказва историята на бившия военен от Специалните части, превърнал се в наемен убиец – Уейд Уилсън. Той е жертва на мрачен експеримент, който му дава силата да се възстановява чувствително по-бързо, и придобива алтер-егото Дедпул. Въоръжен с новите си умения и черно, извратено чувство за хумор, Дедпул започва да преследва човека, който едва не е унищожил живота му.

До 12 февруари 2016 г., когато е премиерата на „Deadpool”, има доста време, но се очертава рекламната кампания на филма да е повече от креативна. Режисьор е Тим Милър, а в ролите освен Райън Рейнолдс, ще видим и Морена Бакарин (като любимата на Уейд Уилсън- Ванеса/ Copycat), Ед Скрайн, T. Джей Милър и Джина Карано.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. И какво сега – Deadpool се оказа баджанак на Джим Гордън 😀 Ама нищо чудно де – тази Морена Бакарин не е жена за един комиксов герой 😀

  2. в онова „тестово“ филмче, костюма ми хареса една идея повече….но важното е , че е с маска