Наскоро научихме изключително приятната новина, че ще можем да видим на голям екран режисьорския дебют на Алекс ГарландEx Machina” („Ex Machina: Бог от машината”) – ако следите сайта ни редовно, знаете, че е един от най-очакваните от нас филми за годината. В следствие, удоволствието, с което гледаме и ви представяме новите му рекламни материали, е още по-голямо. А „черешката на тортата” е, че филмът вече дебютира във Великобритания (и още няколко държави) и отзивите са наистина добри.

Рекламните ъпдейти, които ви предлагаме, са: един удължен щатски трейлър; няколко клипа; поглед зад кулисите, посветен на историята, актьорите, локациите на снимките и създаването на Ева; две интервюта; един нов постер и порция снимки.

В случай, че не сте запознати с историята, „Ex Machina” е фантастичен психотрилър (с известни сексуални измерения), който разказва за отношенията между двама мъже и красива жена робот. Кейлъб е програмист, който е поканен в дома на шефа си Нейтън, за да оцени най-новото му творение – спиращия дъха ИИ Ева.

Трейлър

http://www.youtube.com/watch?v=TohsAula-0o

Клипове

Зад кулисите

Интервюта

Ето и снимките и плаката.

плакат

Кейлъб Смит (Домнал Глийсън) е програмист в голяма технологично ориентира компания, който печели правото да прекара една седмица в дома на живеещия като отшелник, брилянтен изпълнителен директор на компанията Нейтън Бейтман (Оскар Айзък). С пристигането си Кейлъб научава, че Нейтън го е избрал да бъде човешки компонент в Тюрингов тест – той трябва да оцени способностите и съзнанието на последния експеримент на Нейтън в областта на изкуствения интелект. Този експеримент е Ева (Алисия Викандер), спиращ дъха ИИ, чийто емоционален интелект се оказва по-сложен, съблазнителен и измамен, отколкото двамата мъже са си представяли.

Режисьор на Ex Machina” е Алекс Гарланд („Never Let Me Go”, „Плажът”, „28 дни по-късно”, „Проектът: Sunshine”, „Дред”), а в ролите са Оскар Айзък, Домнал Глийсън и Алисия Викандер.

Българската премиера е през април 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *