Червената Соня

Мислихме си, че след впечатляващия провал на новия „Конан” Nu Image/Millennium Films са се отказали от идеята да връщат „Червената Соня” на екран, но ето че сме грешали. THR съобщават, че продуцентите са наели Кристофър Космос да напише нов вариант на сценария, базиран на поредицата комикси на Рой Томас и Бари Уиндзор-Смит, които от своя страна са вдъхновени от разказа „The Shadow of the Vulture” на създателя на Конан Робърт Е. Хауърд.

Името Космос не ни говори абсолютно нищо, но информацията е, че той е започнал работа като асистент в Benderspink – продуцентска компания, отговорна за филми като „The Hole” и „A History of Violence”, а след като става вицепрезидент, напуска, за да упражнява страстта си да пише. Първият му продаден сценарий е постапокалиптичният трилър „The Fall”, следва „Scouts and Raiders”, който се подготвя от Benderspink, и очакващият скорошно обявяване комиксов проект „Langley High”. С две думи, още нищо не сме видели от него, така че на този етап не очакваме много.

Продуценти на „Червената Соня” ще са Ави Лърнър, Тревър Шорт, Боаз Дейвидсън, Джон Томпсън, Криста Кембъл и Лати Гробман. Все още не е ясно кой ще седне на режисьорското столче и коя актриса ще се напъха в оскъдното, секси облекло на Соня, но можем да допуснем с много голяма доза сигурност, че Робърт Родригес и изгората му Роуз МакГоуън, които дълго бяха свързвани с проекта (даже и плакати имаше), няма да имат нищо общо, както и спряганите за Соня Меган Фокс и Амбър Хърд.

Ще видим дали ще излезе нещо от това или проектът отново ще потъне в забвение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *