Tomorrowland

What if there was a place… where nothing was impossible?

Tomorrowland” на Брад Бърд и Деймън Линделоф е сред най-очакваните от нас филми за годината. Следим проекта още от самото му начало (преди близо три години) и жадно поглъщаме всяко кътче нова информация, която се появи онлайн – а това се случва доста рядко, тъй като Бърд и Линделоф пазят всичко в строга тайна, създавайки около филма и историята ореол на мистериозност.

Разбира се, четири месеца преди премиерата няма как информацията да е съвсем кът – знаем сюжета в общи подробности, виждали сме и един двуминутен тийзър трейлър, а сега получаваме и 30-секунден Super Bowl спот. В общи линии той  предлага повече неща, отколкото тийзъра – в това число и първия ни (секунден) поглед към Хю Лори като злодея и най-подробния и дълъг поглед към самия Tomorrowland (който ни прилича на някакъв техно-Оз), но това е очаквано, защото когато се състезаваш с десетки други реклами, трябва да се постараеш да направиш впечатление. Е, тази прави – вижте.

Кадрите изглеждат супер приятно и сме сигурни, че ни очаква една прекрасна фантастична приказка – името на Брад Бърд е достатъчна гаранция. Очакваме с нетърпение да видим още неща.

Кейси Нютън (Брит Робъртсън) е момиче от Флорида, което обича да се разхожда сред изоставения Кейп Канаверал и да мечтае за бъдещето. Един ден, след като се забърква в малко неприятности, тя попада на мистериозна значка. Докосвайки я, пред Кейси се разкрива видение за едни по-добър и различен свят – Tomorrowland. Значката и видението отвеждат Кейси до Франк Уокър (Джордж Клуни) – отшелник и нереализирал се изобретател, който знае повече неща за Tomorrowland, отколкото има желание да сподели. Нищо обаче не може да спре Кейси и така започва пътешествието ѝ към истинския Tomorrowland.

Режисьор на „Tomorrowland” е Брад Бърд, който е и сценарист наравно с Деймън Линделоф и Джеф Йенсен. В ролите са Джордж Клуни, Брит Робъртсън, Хю Лори, Рафи Касиди, Джуди Грийър, Катрин Хан, Кийгън-Майкъл Кий, Тим МакГроу, Пиърс Гордън, Локлин Мънро и други.

Премиерата е 22 май 2015.

Повече за филма може да научите в новините ни до момента.

Tomorrowland

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *