Има ли г(л)адни?

От бая време отлагаме да драснем новина за филма „Dead Rising: Watchtower“. Причината е, че той най-вероятно ще се окаже крайно слаб, може би дори негледаем (съдим за това основно по трейлъра, който по-долу сме поместили). От друга страна, понеже сме заклети фенове на зомбитата, е някак логично да отразим проекта, пък било то и с подчертани резерви към него.

Нека първо видим два доста прилични постера:

плакат

плакат

…а ето го и жалкият трейлър:

…който направо ни кара да се срамуваме, че изобщо ви занимаваме с тия глупости. Все пак, принципите го налагат, ще ви информираме (сигурно си го знаете, но за всеки случай), че „Dead Rising: Watchtower“ е адаптация по успешната и съвсем нелоша игра „Dead Rising“, която даже беше последвана от няколко (по-малко нелоши) продължения, и която разказва за (изненада?) зомби пандемия, по време на която шепа оцеляващи се опитват да намерят лек за заразата. Резултатът от цялото това нещо е стабилен екшън, примесен със свеж хумор – нещо, което дори и да присъства във филма, едва ли ще постигне нещо различно от lame-ефект.

Dead Rising: Watchtower“ е режисиран от Зак Липовски („Leprechaun: Origins“), в него не участва нито едно звездно име, но пък мяркаме застаряващата в забвение Вирджиния Мадсън, а премиерата се очаква в началото на пролетта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Оф, да беше го снимал, барем ставаше поне малко. Сега не става за нищо.