Chappie

Напоследък, като видим името на Нийл Бломкамп в заглавието на някоя новина, изтръпваме в  надежда, че става въпрос за ново развитие около „Alien” проекта му. Това не означава, че сме тотално незаинтересовани от  „Chappie”, просто нито една от досегашните реклами не ни впечатли особено и не сме супер ентусиазирани.

От друга страна, леко негативното ни отношение се дължи по-скоро на различните очаквания, които имахме за проекта, и сега, след като вече сме се пренастроили, в крайна сметка може да останем изненадани в положителна посока. Стискаме палци.

Поводът за сегашната ни новина е поредният рекламен ъпдейт, който включва два телевизионни спота, няколко официални постера и поредица арт изпълнения, дело на Poster Posse.

http://www.youtube.com/watch?v=dQXExUqV2ZE

http://www.youtube.com/watch?v=bWP3lwKVJ2o

Ето и плакатите.

Всяко дете идва на този свят с неограничен потенциал и това важи в огромна степен за Чапи: той е надарен, специален, вундеркинд. Като всяко дете, Чапи ще се влияе от средата, в която расте – от доброто и лошото – и ще разчита на сърцето и душата си, за да намери пътя си в този свят и да се превърне в мъж. Но има нещо, което прави Чапи различен от всички останали: той е робот. Първият робот със способността да чувства и да мисли. Неговият живот и неговата история завинаги ще променят начина, по който светът възприема роботите и хората.

Режисьор на „Chappie” е Нийл Бломкамп, а в ролите са Шарлто Копли, Дев Пател, Хю Джакман, Сигорни Уивър, Ninja, Yo-Landi Vi$$er, Хосе Пабло Кантийо, Миранда Фригон и други.

Премиерата е 27 март 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *