Джейсън Момоа

Джейсън Момоа, който има зад гърба си един кошмарен „Конан Варварина“, но и един отличен цял (първи) сезон на събитийния сериал „Игра на тронове“, скоро може би ще бъде видян в пост-апокалиптичната антиутопия с романтичен нюанс „The Bad Batch“. Действието на сюжета е ситуирано в Тексас и проследява суровия живот на група канибали, оцеляващи из пустошта. Описван като кръстоска между втората част на „Лудият Макс“ и „Хубава в розово“ (да, доста откачено определение), филмът ще разказва за людоед, който се влюбва в блюдото си.

Името на Момоа в последните години се свързва основно с лесни за забравяне средняшки проекти, както и с откровени провали. Догодина името му все пак ще блесне в света на мейнстрийм киното с появата му като един от ключовите персонажи на DС в крайно очакваната суперпродукция „Batman Vs. Superman: Dawn Of Justice“, а вероятно през 2018 г. ще го видим и в „Aquaman“. Явно ангажиментите му към комиксовата вселена ще бъдат редувани с по-малки и независими заглавия, в което не само, че няма нищо лошо, но и го приветстваме за ентусиазма.

Режисьор на „The Bad Batch“ ще бъде Ана Лили Амирпур („A Girl Walks Home Alone Аt Night“), а премиерната дата тепърва ще бъде обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Аз постоянно се влюбвам в блюдото си, ама никой не е дошъл дори да ме поздрави за това, камо ли да тръгне да прави филм :/