Бранджелина

Заклеваме се, не е нарочно, обаче новите проекти на Анджелина Джоли и Брад Пит все остават в периферията на вниманието ни. Може (подсъзнателно) да сме малко отегчени от желанието им да са заедно И на снимачната площадка, но това няма никакво значение за плановете им, които очевидно се развиват… по план. Знаете вече за „By the Sea”, а след като на Анджелина очевидно много й харесва да режисира, се очаква тя да стори това и с проекта „Africa”, а за главната роля (май) ще бъде „каст”-нат нейният съпруг.

Във фокуса на историята ще бъде отново неин любим сюжет – биографичен и свързан с палео-археолога Ричард Лийки, известен с непримиримостта си към „добива” на слонова кост в Кения през 80-те, когато контрабандистите, избиващи животни, застрашават сериозно популацията на африканските слонове.

Автор на сценария ще бъде Ерик Рот („Форест Гъмп”), а началото на снимките се очаква да е през лятото, като Анджелина с радост ще работи отново с номинирания за Оскар Роджър Дийкинс. Продуценти на проекта са Дейвид Елисън и Skydance Productions, както и самата Джоли. Все още това се брои (относително) независима продукция, но е твърде вероятно тя да си намери „дом” при Paramount и ако всичко според плановете на „звездната двойка”, филмът вероятно ще излезе на екран още догодина.

В тази връзка се подсетихме за анимационния филм на Катрин Бигълоу „Last Days”, за който писахме преди няколко месеца – той вече може да бъде видян в мрежата.

#NatureIsSpeaking – listen! And some people are making a difference! #MyPersonalCause

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *