Част от екипа на „It Follows“

Многообещаващият фестивален хит „It Follows“ е независим проект, за който вече писахме няколко пъти. Отзивите за него са крайно хвалебствени, някои дори определят филма като абсолютен жанров шедьовър. Покрай целия този hype неизбежно у нас се зароди положително предчувствие, но не се предаваме изцяло на него – ще изкачаме първо да видим творбата на Дейвид Робърт Мичъл, пък след това да се екзалтираме. Междувременно вижте чудесния и доста арт ориентиран чисто нов постер на хоръра:

плакат

Припомняме, че „It Follows“ е с участието на Майка Монро, а премиерата му в Северна Америка ще се случи следващия месец.

За България премиера няма. Засега… а сигурно и завинаги. За сметка на това има интернет, а в интернет се намира какво ли не, включително и няколко парчета от чудесния саундтрак на филма, дело на Disasterpeace:

Целият саундтрак ще се появи също следващия месец, почти в синхрон с филма.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ами, много готино е направен филмът. Атмосферата е жестока (операторска работа, музика и т. н. са шест плюс). Не е върхът на оригиналността като сюжет, но пък историята има много дълбочина и е разгърната доста поетично, едва ли не като сън.

  2. Супер е филма! Много Хичкок усещане има. Да историята не е уау, но има засегната една много дълбока и първична тема. Злото тук е представено по много интересен и завладяващ начин. Наистина е един от най-добрите филми, в този възвръщащ култовата си слава в последните години жанр. А саундтрака е убийствен ?