Накратко, положението с комиксовите сериали и новините покрай тях става все по-трудно за наваксване. Вече има заглавия като „A.K.A. Jessica Jones” на Marvel, за които дори не сме споменавали по между другото, камо ли да пишем отделни новини. Има и такива, като „Daredevil”, които следим, но чакаме нещо по-голямо и важно, за да направим включване. Е, може да се каже, че първият трейлър си е нещо важно. Вижте.

Макар и да не е нещо мега впечатляващо, пак изглежда по-добре от „Готам” и „Константин” и бихме му дали шанс. Хубавото е, че всичките 13 епизода ще излязат наведнъж  и след като изгледаме първите четири на куп, ще имаме доста по-ясни впечатленията и по-лесно ще решим дали да го изгледаме целия или да го зарязваме овреме, че имаме десетки други сериали, наредени в очакване да намерим време за тях.

Повече подробности за сериала може да откриете тук, а сега вижте и официалния постер.

плакат

Шоурънър на „Daredevil” е Стивън ДеНайт, а в главните роли ще видим Чарли Кокс (Мат Мърдок/Daredevil), Дебора Ан Уол (Карън Пейдж), Розарио Доусън (Клеър Темпъл), Елдън Хенсън (Фоги Нелсън), Винсънт Д’Онофрио (Уилсън Фиск/Kingpin), Айелет Зурер (Ванеса Мариана), Вонди Къртис-Хол (Бен Урих), Боб Гънтън (Лиланд Оусли) и Тоби Ленърд Мур (Уесли).

Премиерата на „Daredevil” е 10 април по Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Както участва и Големия Скот Глен! 😉
    Между другото първата половина на трейлъра е доста добра (бих казал жестока!) но за съжаление втората половина, малко разваля нещата….

  2. Да въпреки хвалбите Готам си се оказа творчески провал като изключим Фиш Мууни и Пингвина, а и тримата убийци на Фалконе.Нито един от останалите герои не е убедителен, а Бен Макензи си е направо трагичен( да не говорим пък за гаджето му лесбийка-тази актриса спешно трябва да взима уроци по актьорско майсторство).И аз ще дам шанс на Деър Девил,но не съм сред оптимистите.Единствените два нови сериала,които не са ме разочаровали, а изкефили максимално са Империя(с уникалното дуо Терънс Хауърд и Тараджи Хенсън)и Как да се отървеш с убийство(ВИОЛА ДЕЙВИС РУЛЗ!)