Най-накрая дойде време да видим и първия трейлър на очаквания с огромно нетърпение  „Regression” на Алехандро Аменабар („Open Your Eyes”, „Другите” и „Mar adentro”), с който испанският вундеркинд се завръща към киното след 6-годишно отсъствие.

Филмът разказва историята на детектив на име Брус Кенър (Итън Хоук), който е нает от младата Анджела (Ема Уотсън) да разследва баща ѝ, когото тя подозира в „an unspeakable crime”. Разследването обаче отвежда Кенър в неподозирана посока и скоро наяве излизат наистина ужасяващи последици.

За наше голямо съжаление, първият международен трейлър е на испански, а въпреки че сме го учили три години в училище, не разбираме почти нищо. За щастие, атмосферата, ритъмът и неспокойното чувство, което те създават, са универсални за всички езици и можем да му се насладим подобаващо, въпреки езиковата бариера.

Update: Ето и английската версия.

Лично на нас трейлърът ни изглежда чудесно, но каквото и да видим в следващите реклами, „Regression” винаги ще бъде един от най-очакваните филми за годината, тъй като сме големи почитатели на Аменабар и сме убедени, че той няма да ни подведе и ни предстои един наистина стойностен трилър (вероятно с изненадващ финален обрат).

Вижте и първия официален постер на филма.

плакат

Минесота 1990 г. Детектив Брус Кенър (Итън Хоук) разследва случая на младата Анджела (Ема Уотсън), която обвинява баща си Джон Гари (Дейвид Деник) в ужасяващо престъпление. Когато Джон неочаквано признава вината си, известният психолог д-р Рейнс (Дейвид Тюлис) е нает да извика спомените му и това, което открива, сваля маската на ужасяваща национална мистерия.

Още веднъж, режисьор на „Regression” е Алехандро Аменабар, а в ролите са Итън Хоук,  Ема Уотсън, Дейвид Тюлис, Дейвид Деник, Дейл Дики, Дейвън Бостик, Лутер Блуто и други.

Премиерата е 28 август 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *