Кристина Хендрикс

Преди дни ви писахме за участието на Аби Лий в хорърa „The Neon Demon“, а сега е на дневен ред поредна кастинг новина, свързана с особено любопитния проект на Николас Виндинг Рефн. Cтава дума за дървения добряк Киану Рийвс, който може и да не е Лорънс Оливие, но пък е симпатяга и липсата му на сериозни актьорски заложби донякъде се компенсира от перманентното му дзен излъчване и спорадичните му участия в нелоши филми (от екшъни като „Скорост” до откровени mindfuck попадения като „Камера потъмняла”).

Както и да е, стига евфемизми: леко сме притеснени, че именно в този филм ще видим Рийвс, защото страшно си падаме по творчеството на Рефн и не искаме да се разочароваме от него. Идва ни наум обаче, че звездата от „Матрицата” има специфично обрана и лишена от какъвто и да е range игра, която по ирония на съдбата може би ще пасне идеално на творба като „The Neon Demon“.

Също така, към екипа се е присъединила и знойната Кристина Хендрикс, което не само ни радва, но и телепортира кръвта от мозъка ни в една друга (особено съществена за репродукцията) част на тялото. Хендрикс е работила вече с Рефн (в „Drive”), a ние пък сме „работили“ с нея след запомнящото се, изразително и съблазнително нейно участие в култовия сериал „Firefly“.

С всяка следваща новина „The Neon Demon” определено ни подхранва нетърпението все повече и повече.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ахххх Кристина Хендрикс, какво бижу беше във Firefly… Я да взема да го изгледам още веднъж