Шантавелящината (не в най-добрия смисъл на тази дума) си продължава, както може да се очаква от мистър Джони Деп. Ако все още не сте последвали Twitter-account-а на Чарли Мордекай @PartTimeRogue, може би е добра идея да не го правите, защото премиерната дата на „Mortdecai” наближава и вероятно в тази социална мрежа ще „завалят” всевъзможни рекламни „хитрини” и „забави”. Междувременно излязоха няколко (уж нови) видеа и известно количество снимки, на които може да хвърлите по един поглед.

Ще станем досадни с повторението, че Джони (никак) не ни вдъхновява, но няма да пропуснем излагацията му в поредния му образ, от продължаващата вече няколко години негова „кофти-серия”. При все че не участва във филма, самият Стивън Фрай е глас зад кадър в британския трейлър и (не може да е съвпадение!) отново кратките видео версии изглеждат по-задоволително, нищо че се ползват общо взето едни и същи, премонтирани кадри. Нека напомним за какво иде реч:

Опитвайки се да жонглира с ядосани руснаци, британското MI5, невероятно дългокраката си съпруга и международен терорист, елегантният търговец на изкуство и понякога мошеник Чарли Мордекай (Джони Деп) трябва да прекоси света, въоръжен единствено със специфичния си чар, опитвайки се да отрие открадната картина, която би трябвало да съдържа код за банкова сметка, пълна с нацистко злато.

Джони Деп

Режисьор на „Mortdecai” е Дейвид Кеп, сценарият е адаптация по романите на Кирил Бонфилиоли, а в главните роли са Джони Деп, Гуинет Полтроу, Юън Макгрегър, Джеф Голдблум, Обри Плаза, Оливия Мън, Оливър Плат и Пол Бетани.

Във Великобритания и САЩ филмът излиза на екран на 23 януари 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Жалко за Джони Деп, жалко… човекът може, но или не иска, или го мързи, или – и аз не знам…

  2. Джони е по нестандартните и откачени роли; хубавото е, че не е клише в само един жанр