Чапи

Само пет дни след втория официален трейлър на новия фантастичен проект на Нийл Бломкамп Chappie”, получаваме нова UK реклама, която дава най-добрата представа за историята до момента. Проблемът е, че в същото време ни се излага и целият филм. Не че сме очаквали някакви изненади, но не е нужно да ни онагледяват всичко.

Да се надяваме, че все пак са ни запазил някакви изненади – били те повествователни, визуални или каквито и да било други.

Преди да видите трейлъра, хвърлете едно око и на един телевизионен спот, който всъщност играе ролята на предварителна реклама.

http://www.youtube.com/watch?v=SWsE2ROElgU

Всяко дете идва на този свят с неограничен потенциал и това важи в огромна степен за Чапи: той е надарен, специален, вундеркинд. Като всяко дете, Чапи ще се влияе от средата, в която расте – от доброто и лошото – и ще разчита на сърцето и душата си, за да намери пътя си в този свят и да се превърне в мъж. Но има нещо, което прави Чапи различен от всички останали: той е робот. Първият робот със способността да чувства и да мисли. Неговият живот и неговата история завинаги ще променят начина, по който светът възприема роботите и хората.

Режисьор на „Chappie” е Нийл Бломкамп, а в ролите са Шарлто Копли, Дев Пател, Хю Джакман, Сигорни Уивър, Ninja, Yo-Landi Vi$$er, Хосе Пабло Кантийо, Миранда Фригон и други.

Премиерата е 27 март 2015.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Този филм май ще се окаже страхотна тъпотия…
    Искрено се надявам да греша..